πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η Ford αποκαλύπτει το κάθισμα αυτοκινήτων που ανιχνεύει καρδιακές προσβολές

Η Ford αποκαλύπτει το κάθισμα αυτοκινήτων που ανιχνεύει καρδιακές προσβολές

Είχαμε θέρμανση καθισμάτων, καθίσματα μασάζ, αεριζόμενα καθίσματα που μπορούν να σας εκπληκτικά και καθίσματα που μετεγκαταστάθηκαν για να σας κρατήσουν στη θέση τους όταν στρέφονται. Αλλά η Ford έχει κάνει την τεχνολογία των αυτοκινήτων καθίσματος ένα βήμα ακόμη περισσότερο με καθίσματα που έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν καρδιακές προσβολές.
Χρησιμοποιώντας αισθητήρες «ηλεκτροκαρδιογράφου» (παρακολούθηση της καρδιάς) στα καθίσματα για να ανακαλύψουν έναν ακανόνιστο καρδιακό παλμό, σε συνδυασμό με μια βιντεοκάμερα εντός αυτοκινήτου που ανιχνεύει πότε οι καταστροφές του σκαφών στο κάθισμα του, το αυτοκίνητο μπορεί να ενεργοποιήσει αυτοματοποιημένα συστήματα διεύθυνσης και φρεναρίσματος για να φέρει το αυτοκίνητο για να φέρει το αυτοκίνητο για να φέρει το αυτοκίνητο για να φέρει το αυτοκίνητο για να φέρει το αυτοκίνητο να σταματήσετε με ασφάλεια όταν υπάρχει πρόβλημα. Στη συνέχεια, μπορεί να χτυπήσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για εσάς.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ο διευθυντής του ερευνητικού κέντρου της Ford, Pim van der Jagt, δήλωσε στους Financial Times ότι η τεχνολογία αναπτύσσεται όταν “100 ετών που οδηγούν αυτοκίνητα δεν θα είναι ανώμαλα στο μέλλον”. Αυτό συμβαίνει όταν οι καρδιακές προσβολές και άλλες ιατρικές παθήσεις θα μπορούσαν να γίνουν η κύρια αιτία ατυχημάτων.
Ο κ. Van der Jagt λέει ότι “περίπου το 30 % των ανθρώπων άνω των 65 ετών έχουν κάποια παρατυπία καρδιάς”. Και με τον αριθμό των παλαιότερων αγοραστών αυτοκινήτων που πρόκειται να αυξηθούν δραστικά αυτό είναι ένας τομέας ανησυχίας.
Αναμένεται ότι οι ηλικιωμένοι αγοραστές θα θέλουν να πληρώσουν επιπλέον για αυτήν την τεχνολογία καθώς αναγνωρίζουν την πιθανότητα καρδιακών γεγονότων στη μεταγενέστερη ζωή.
Ωστόσο, ο Dr Achim Linder του Κέντρου Έρευνας Ford πρόσθεσε ότι το κάθισμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλες συνθήκες, όπως “υψηλή αρτηριακή πίεση ή ανισορροπίες ηλεκτρολυτών”.
Η Ford δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πότε μπορεί να διατεθεί ακριβώς αυτή η τεχνολογία, αλλά ο κ. Van der Jagt δήλωσε ότι θα μπορούσε να διαρκέσει λιγότερο από πέντε χρόνια για να εισέλθει στην παραγωγή.
Πιστεύετε ότι η τεχνολογία καθισμάτων της Ford είναι καλή ιδέα; Είναι κάτι για το οποίο θα πληρώσετε επιπλέον; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *