πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Τα επόμενα Vauxhall Zafira και Meriva MPVs για να χρησιμοποιήσουν τις πλατφόρμες PSA

Τα επόμενα Vauxhall Zafira και Meriva MPVs για να χρησιμοποιήσουν τις πλατφόρμες PSA

τώρα που η κινεζική εταιρεία Dongfeng έχει εξαλείψει την Peugeot, Vauxhall και PSA εξακολουθεί να προχωράει με μια εταιρική σχέση που θα περιλαμβάνει τρία ολοκαίνουρια μοντέλα.
Ο ευρωπαϊκός προϊστάμενος της Vauxhall, Karl Thomas Neumann, δήλωσε στο Car Express ότι ήταν ζωτικής σημασίας για την εταιρεία να μειώσει το κόστος, εισάγοντας σε τέτοιες συμφωνίες, αν και το αρχικό σχέδιο για την κατασκευή ενός μικρού αυτοκινήτου της πόλης έχει αποσυρθεί. Αντ ‘αυτού, το επόμενο Meriva, Zafira και ένα νέο εμπορικό αυτοκίνητο θα χρησιμοποιήσουν όλες τις πλατφόρμες και τους κινητήρες Peugeot.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

“Η Opel είναι η τρίτη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη, χτίσαμε ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα πέρυσι, αλλά χρειαζόμαστε πλατφόρμες όγκου. Μόνο δύο αυτοκίνητα που δεν κάθονται σε αυτές τις πλατφόρμες. ” είπε ο Neumann. Προφανώς η GM θα πληρώσει PSA μια καθορισμένη τιμή συναλλαγής ανά αυτοκίνητο ως μέρος της συμφωνίας, αλλά ο εξωτερικός και εσωτερικός σχεδιασμός θα εξακολουθεί να είναι προσαρμοσμένος στο Vauxhall.
• Συναρμολόγηση αυτοκινήτων της Γενεύης 2014: στρογγυλοποίηση
“Φυσικά δεν μπορούν να είναι το ίδιο αυτοκίνητο [όπως το PSA] γιατί μόλις εγκαταλείψουν το εργοστάσιο είναι ανταγωνιστές, αλλά θα βεβαιωθούμε ότι αισθάνεται σαν Opel”.
Συνέχισε να συζητάει ότι το νέο αυτοκίνητο της πόλης της Vauxhall – που σχεδιάστηκε αρχικά ως εταιρική σχέση – θα αναπτυχθεί αποκλειστικά από τον Vauxhall. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να το φέρουν στην αγορά γρηγορότερα – και να συμπεριλάβουν πολύ περισσότερο περιεχόμενο GM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *