πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το Mysterious Volkswagen Gen.E ερευνητικό όχημα μελέτης δεν είναι το επόμενο VW Golf

Το Mysterious Volkswagen Gen.E ερευνητικό όχημα μελέτης δεν είναι το επόμενο VW Golf

Ένα μυστηριώδες νέο ηλεκτρικό όχημα που χρησιμοποιεί κονκάρδες Volkswagen παρουσιάστηκε στο μελλοντικό γεγονός της Volkswagen Group Days Days στη Γερμανία.
Ονομάζεται Gen.e, ο σχεδιασμός μεγέθους του γκολφ έχει αποδειχθεί σε ένα ζευγάρι επίσημων φωτογραφιών, ωστόσο η Volkswagen διστάζει να τηλεφωνήσει σε ένα νέο αυτοκίνητο ιδεών. Αντ ‘αυτού, αυτό αναφέρεται ως «ερευνητικό όχημα», καθώς και έχει αναπτυχθεί ως δοκιμαστικό κρεβάτι για να επιδείξει νέες τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά οχήματα για πώληση 2017
Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της VW, το Gen.e “χρησιμοποιείται αποκλειστικά για να ειδοποιήσει τις εξελίξεις της μηχανικής”.
5

Ως εκ τούτου, το Gen.e χρησιμοποιείται επί του παρόντος για να αναδείξει τα τελευταία ρομπότ τεχνολογίας της Volkswagen Group – κινητά. Αυτά κινούνται, αυτόνομες εξέδρες σχεδιασμένες με υπόγεια γκαράζ καθώς και πολυπληθείς πάρκα οχημάτων. Το Gen.E συνεργάζεται με το ρομπότ χρέωσης, το οποίο μπορεί να προσφέρει επαρκή αμοιβή για τα πρωταρχικά ηλεκτρικά οχήματα με ποικιλίες που υπερβαίνουν τα 248 μίλια – τον προκαταρκτικό στόχο για τα επερχόμενα I.D Badged EVs της επιχείρησης.
Ενώ η εστίαση είναι στην τεχνολογία, όχι στο αυτοκίνητο, η VW δηλώνει ότι το Gen.e που υποστηρίζεται από ελαφρύ σχεδιασμό σχεδιασμένο για μέγιστη ασφάλεια ατυχημάτων – η επίσημη γραμμή δεν κάνει καμία αναφορά στην πλατφόρμα ηλεκτρικών οχημάτων της εταιρείας.
5

Από την άποψη του σχεδιασμού, το Gen.e είναι ένα τριπλό hatchback που διαθέτει γωνιακές γραμμές καθώς και Aero αποτελεσματικές λεπίδες στο C-Pillar. Το μπροστινό άκρο παίρνει ένα γκολφ VW που επηρεάζεται με μια λεπτή ευρεία μάσκα που συνδέει τους προβολείς, ενώ τα φώτα ημέρας που σχήματος C είναι εξαιρετικά παρόμοια με εκείνα του τελευταίου E-Golf.
Δεδομένης της μυστηριώδους παρουσίασης του οχήματος, είναι δύσκολο να σκεφτούμε ότι το Gen.e προεπισκόπηση οποιουδήποτε τύπου μελλοντικών σχεδίων VW ή μάλιστα της γλώσσας στυλ επόμενης γενιάς της επιχείρησης, αν και για τους μηχανικούς να στυλ ένα νέο όχημα εντελώς από το μηδέν για να επιδείξουν την φόρτιση των εγκαταστάσεων φαίνεται υπερβολική . Φαίνεται πιθανό ότι οι πτυχές της γλώσσας στυλ που βλέπουν στο Gen.e μπορεί να επανεμφανιστούν σε μελλοντικές ιδέες VW ή αυτοκίνητα παραγωγής.
Το VW Gen.e είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα όχημα που θα δούμε περισσότερα στο μέλλον, όμως, καθώς η VW συνεχίζει να δημιουργεί γρήγορη τεχνολογία φόρτισης.
Πιστεύετε ότι το Volkswagen Gen.e δείχνει κάτι μεγαλύτερο; Ενα νέο αυτοκίνητο? Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *