πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το Honda Jazz SUV διδάσκει

Το Honda Jazz SUV διδάσκει

, έσπασε την ιστορία τον Ιανουάριο, καθώς και τώρα η Honda έχει επαληθεύσει ότι μια μικρή ιδέα SUV που βασίζεται στην τζαζ θα κάνει ντεμπούτο στο Detroit Motor Show τον Ιανουάριο του 2013. Όταν φτάσει στο showrooms – πιθανόν στο Τα τέλη του 2013, μετά την εμφάνιση των αυτοκινήτων και του φορτηγού παραγωγής στο Τόκιο τον Νοέμβριο – θα καθίσει κάτω από το CR -V στην περιοχή.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τα αυτοκίνητα και το φορτηγό της επίδειξης – το οποίο ονομάζεται Metropolitan SUV Idea – είναι πειράζει σε αυτό το σκοτεινό σκίτσο, ωστόσο οι αναλογίες καθώς και μια σειρά από λεπτομέρειες στυλ είναι αφαίρεση για να δείτε. Ένα χαμηλό σύστημα στέγης που μοιάζει με κουπέ, καθώς και φλεγμονώδεις τροχούς, το παρέχει μια τεντωμένη κομψή εμφάνιση, ενώ η γραμμή υπογραφής είναι μια ισχυρή αναποδογυρισμένη πτυχή που ενώνει τη γραμμή παραθύρων για να παράγει ένα σημείο στο C-Pillar.
Η εμπρόσθια πόρτα που ασχολείται με είναι ορατή, ωστόσο δεν είναι το πίσω μέρος, υποδηλώνοντας κάποιο είδος κρυμμένης συμφωνίας με το C-Pillar είναι πιθανό. Κράματα στροβίλου, στενό κεφάλι καθώς και φώτα ουράς, καθώς και ένα spoiler συστήματος στέγης συνολικά το στυλ.
Η Honda έχει κυκλοφορήσει πολύτιμες λεπτομέρειες για τα αυτοκίνητα και το φορτηγό σε αυτό το στάδιο, εκτός από το να δηλώσει ότι πρόκειται για ένα παγκόσμιο σχέδιο που σίγουρα θα αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο.
Θα σας φέρουμε όλες τις λεπτομέρειες καθώς και φωτογραφίες όταν τα αυτοκίνητα και το φορτηγό κάνουν το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Ντιτρόιτ στις 14 Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *