πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η Audi προσθέτει τα πακέτα Black Edition και VorsPrung στο UK Range

Η Audi προσθέτει τα πακέτα Black Edition και VorsPrung στο UK Range

Audi έχει προσθέσει δύο νέα πακέτα επιλογών στο φάσμα του Ηνωμένου Βασιλείου. Ονομάζεται Black Edition και VorsPrung αντίστοιχα, τα επίπεδα ολοκλήρωσης είναι διαθέσιμα για πολλά από τα αυτοκίνητα στην περιοχή της επιχείρησης, με τιμές που ξεκινούν από £ 26.845 για την A3 Black Edition.
Το νέο επίπεδο TRIM της Black Edition της Audi είναι διαθέσιμο για τα A3, S3, A4, A5, Q2, Q5, Q7 και TT. Για τα A5, Q2 και Q5, το πακέτο προσθέτει την επιλογή είτε των ζάντων αλουμινίου 19 ιντσών ή 20 ιντσών, οπίσθιου γυαλιού ιδιωτικού απορρήτου, πολυλειτουργικού τιμονιού και μαύρου Styling Pack της Audi, δίνοντας μια επιλογή μαύρου χρώματος Τελειώνει το διαχύτη των αυτοκινήτων, τις εισόδους αέρα και τη μάσκα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερες νέες προσφορές αυτοκινήτων
Το πακέτο VorsPrung μπορεί να προδιαγραφεί με τα A5, A7, Q3, Q5, Q7 και Q8. Αυτό το επίπεδο επένδυσης επεκτείνεται στη μαύρη έκδοση προσθέτοντας προβολείς LED Matrix και την επιλογή είτε των ζάντων αλουμινίου 20 ιντσών, 21 ιντσών ή 22 ιντσών (ανάλογα με το μοντέλο).
Άλλες αναβαθμίσεις που περιλαμβάνονται στο πακέτο VorsPrung περιλαμβάνουν προσαρμοστική ανάρτηση για το A5, A7 Sportback και Q5, προσαρμοστική αεροπορική ανάρτηση για το Q7 και το Q8 και μια σειρά συστημάτων υποστήριξης, όπως η βοήθεια στάθμευσης οχημάτων, μια χειρονομία που ελέγχεται από την Active Lane Assist, το Cross βοήθεια κυκλοφορίας.
Οι εσωτερικές αναβαθμίσεις για τα μοντέλα VorsPrung περιλαμβάνουν μια πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, δερμάτινη ταπετσαρία, επικεφαλής Alcantara, κλείσιμο πόρτας, πίσω καθίσματα και την επιλογή είτε ενός στερεοφωνικού συστήματος Bose είτε Bang & Olufsen (ανάλογα με το μοντέλο).
Το εύρος VorsPrung ξεκινά με το A5 Sportback 35 TFSI που διατίθεται σε £ 48.875 και ανεβαίνει το εύρος μοντέλων στο Q8 50 TDI Quattro τιμές σε £ 83.040.
Τώρα διαβάστε την κριτική μας για το Audi A5. Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *