πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το νέο 2022 BMW X8 SUV που αλιεύθηκε ξανά στο CAM

Το νέο 2022 BMW X8 SUV που αλιεύθηκε ξανά στο CAM

Φρέσκες εικόνες πρωτότυπων αργής σκηνής για τη νέα BMW X8 έχουν κατασκοπεύσει δοκιμές στη Γερμανία, μπροστά από το μεγάλο πολυτελές SUV που αποκαλύπτει αργότερα φέτος.
Σχεδιασμένο ως πιο σπορ, ακόμη και πολύ πιο πολυτελή ναυαρχίδα για το BMW SUV Range, η νέα BMW X8 πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2022. Θα ανταγωνιστεί άλλα 4×4 πλήρους μεγέθους όπως το Mercedes GLS και το Range Rover, Και ενδεχομένως πολύ πιο ακριβά SUV από άλλες μάρκες πολυτελείας.

Top 10 Best Luxury SUV 2022

Αρχικά, θεωρήθηκε ότι η BMW X8 θα ήταν μια διευρυμένη έκδοση του X4 ή X6, συνδυάζοντας τις γραμμές coupe με SUV – αλλά αυτά τα πιο σημερινά πυροβολισμούς κατασκοπείας υποδηλώνουν ότι δεν θα συμβεί. Οι αποκλειστικές εικόνες μας δίνουν μια σαφέστερη ένδειξη για το πώς οι σχεδιαστές της BMW έχουν κολλήσει σε μια πολύ πιο τυπική σιλουέτα SUV.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Με βάση τη BMW X7 τριών σειρών, το μοντέλο που αλιεύτηκε δοκιμές εμφανίζει σαφώς ένα «υβριδικό» αυτοκόλλητο στο πλευρό του, υποδηλώνοντας ότι ένας ηλεκτροκίνητος κινητήρας κρύβεται κάτω από το καπό του. Διαθέτει επίσης ασυνήθιστες σωληνώσεις ουράς σε σχήμα εξάγωνου.
Εκτός από το περίεργο σύστημα εξάτμισης, το X8 διαθέτει προφανείς τροχούς και σπορ προφυλακτήρες, ενώ μπροστά το στυλ είναι πιθανό να διαθέτει μια εξέλιξη της πολωτικής μπροστινής όψης του X7 που κυριαρχείται από ένα ζευγάρι υπερ-μεγέθους γροθιές.
44

Αντί για το 335BHP Twin-Turbocharged 3,0-λίτρων ενσωματωμένο εξάμπινο ήπιο πετρελαϊκό πετρέλαιο που εξουσιοδοτεί το X7 στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BMW φημολογείται ότι προετοιμάζει μια αναθεωρημένη έκδοση του Plug-in Hybrid 3,0-λίτρων ενσωματωμένη βενζίνη που εξουσιοδοτεί το xdrive45e limo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *