πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Αποκλειστική νέα 454bhp BMW M3 CS Saloon Unleashed

Αποκλειστική νέα 454bhp BMW M3 CS Saloon Unleashed

Συμμορφωμένη με ON από το M4 Coupe, η BMW χρησιμοποίησε τη θεραπεία CS στο πιο πρακτικό Saloon M3. Ο νεοφερμένος πηγαίνει προς πώληση τον Ιανουάριο, με 100 μονάδες να έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάθε μια τιμή £ 86.380. Αυτό είναι ένα ασφάλιστρο £ 24.800 σε ένα κοινό M3 εξοπλισμένο με το προαιρετικό πακέτο ανταγωνισμού.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το M3 CS επωφελείται από μια ώθηση ισχύος 10bhp για τον κινητήρα των 3,0 λίτρων Twin-Turbo Straight-Six, λαμβάνοντας συνολική έξοδο σε 454bhp. Η ροπή έχει επίσης αυξηθεί στα 600nm, από το 550nm του κοινού μοντέλου. Το βάρος έχει μειωθεί κατά 62kg σε 1.585kg, επίσης, χάρη στην προσθήκη ενός καλύμματος ινών άνθρακα καθώς και στην οροφή.
15

Ως αποτέλεσμα, ο χρόνος 0-62 μίλια / ώρα είναι δέκατος πιο γρήγορα από το πακέτο ανταγωνισμού M3, σε 3,9 δευτερόλεπτα, ενώ η κορυφαία ταχύτητα είναι ψηφιακά περιορισμένη 174 μίλια / ώρα.
• Νέα κριτική BMW M4 CS 2017
Οι τυποποιημένες συσκευές στο M3 CS περιλαμβάνουν το κιβώτιο ταχυτήτων επτά ταχυτήτων της BMW M. Η προσαρμοστική ανάρτηση προέρχεται από το πακέτο ανταγωνισμού M3, όπως και τα χαρακτηριστικά, όπως και η δυναμική σταθερότητα διαχείριση καθώς και ένα ενεργό διαφορικό M. Περιλαμβάνονται και οι τροχοί ελαφρού αλουμινίου τυλιγμένους σε ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2.
Οι πρώτες παραδόσεις πελατών στο Ηνωμένο Βασίλειο θα αναληφθούν τον Μάρτιο του επόμενου έτους.
Σας αρέσει η έννοια του BMW M3 με 454bhp; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *