πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized «Ακριβώς επειδή είναι διαθέσιμη η εντυπωσιακή τεχνολογία, δεν πρέπει απαραίτητα να εγκατασταθεί στα αυτοκίνητα»

«Ακριβώς επειδή είναι διαθέσιμη η εντυπωσιακή τεχνολογία, δεν πρέπει απαραίτητα να εγκατασταθεί στα αυτοκίνητα»

ό, τι συνέβη στην έρευνα αγορά ; Ακούμε πολύ θόρυβο από τους μετακινούμενους και τους αναδευτήρες στις κινητικές, οικολογικές, ασφάλειας και πολιτικών βιομηχανιών. Μας λένε τι πιστεύουν ότι είναι σωστό για εμάς, είτε μας αρέσει αυτό που παρασκευάζουν είτε όχι. Αλλά ποτέ δεν ακούω τέτοιους επαγγελματίες που μας ακούνε έξω, ρωτώντας πώς μπορούν να κάνουν την οδήγηση μας καλύτερη, ασφαλέστερη, λιγότερο συμφόρηση, πιο ευχάριστη και προσιτή.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αντ ‘αυτού, τέτοια πράγματα συμβαίνουν: σε μια σκοτεινή μέρα στην πρόσφατη ιστορία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, ένας πολιτικός, δημόσιος υπάλληλος ή σύμβουλος ήρθε με την όχι τόσο λαμπερή ιδέα των «έξυπνων» και «ασφαλών» δρόμων-γνωστών αυτοκινήτων χωρίς σκληρούς ώμους. έξυπνο και ασφαλές; Er, όχι. Daft και επικίνδυνο. ποιός λέει? Εγώ και, το πιο σημαντικό, το 99 % των τακτικών οδηγών, εκπαιδευτών, μπάτσων και εμπειρογνωμόνων ασφαλείας με τους οποίους μιλάω και ακούω.

Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας BMW IDRIVE 8 αποκαλύφθηκε πλήρως

Εκεί εξασθενεί το πρόβλημα. Οι αρχές δεν ακούνε. Εάν ήταν, οι «έξυπνοι αυτοκινητόδρομοι» δεν θα είχαν γεννηθεί ποτέ. Πρόκειται για μια περίπτωση εγχειριδίου μηδενικής έρευνας αγοράς από την κυβέρνηση, καθώς και την αποτυχημένη αποτυχία της να μετρήσει με ακρίβεια τη διάθεση των ανθρώπων πριν από την επαίσχυντη κλοπή των σκληρών ώμων μας. Είναι μια παρόμοια συμφωνία με την άφιξη εδώ των αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων που οδηγούν τους εαυτούς τους. Έτσι, ποιος ο κόλπος ήρθε με αυτό το «σχέδιο» που θα μας προκαλέσει με έμφαση τη μεγαλύτερη αλλαγή στο ιστορικό αυτοκινήτων;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *