πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Τα ασφάλιστρα ασφαλιστικά που πρόκειται να αυξηθούν για αυτοκίνητα που είναι ευαίσθητα σε αυτοκίνητα χωρίς κλοπή κλειδιών

Τα ασφάλιστρα ασφαλιστικά που πρόκειται να αυξηθούν για αυτοκίνητα που είναι ευαίσθητα σε αυτοκίνητα χωρίς κλοπή κλειδιών

που είναι ευαίσθητα σε κλοπή χωρίς κλειδί έχουν οριστεί να αντιμετωπίσουν υψηλότερο κόστος ασφάλισης, αφού οι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας που είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό των “αξιολογήσεων κινδύνου αυτοκινήτων” επιβεβαίωσαν ότι θα τιμωρούσαν τα αυτοκίνητα που είναι ευάλωτοι στις επιθέσεις αναμετάδοσης.
Το Thatcham Research, το Κέντρο Ερευνών Αυτοκινήτου της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας, επιβεβαίωσε ότι εάν οι παραγωγοί απέτυχαν να συμπεριλάβουν αντιμέτρηση για την απομάκρυνση των επιθέσεων αναμετάδοσης σε αυτοκίνητα με συστήματα εισόδου χωρίς κλειδί, ο οργανισμός θα συνιστούσε στους ασφαλιστές να τους κρίνουν λιγότερο ευνοϊκά όταν υπολογίζουν τα ασφάλιστρα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Το έγκλημα αυτοκινήτων αυξάνεται και πάλι με 113.000 αυτοκίνητα που κλέφθηκαν πέρυσι
Ενώ οι αυτοκινητιστές θα λάβουν μια περίοδο χάριτος για να εντείνουν την ευρωστία των συστημάτων χωρίς κλειδί, από το 2021 ThatCham θα αλλάξουν το νέο πρόγραμμα αξιολόγησης ασφάλειας και ασφάλειας αυτοκινήτων (NVSA) για να αντικατοπτρίζουν ποια μοντέλα είναι πολλά ευαίσθητα σε κλοπή χωρίς κλειδί. Οι ασφαλιστές δεν χρειάζεται να συμμορφώνονται με τις κατευθυντήριες γραμμές, αλλά το σύστημα αξιολόγησης της NVSA συμβάλλει στον εντοπισμό της αξιολόγησης της ομάδας ασφαλιστικής ομάδας αυτοκινήτου, γεγονός που υποδηλώνει ότι πολλά αυτοκίνητα είναι πιθανό να προσελκύσουν υψηλότερα ασφάλιστρα μόλις τεθούν σε ισχύ οι αλλαγές.
Οι ιδιοκτήτες που επιδιώκουν να προσφέρουν μελλοντικά οποιαδήποτε μελλοντική αγορά νέου αυτοκινήτου έναντι δυνητικών ασφαλιστικών τιμών πεζοπορίας μετά το 2021, εν τω μεταξύ, μπορούν να κατευθυνθούν στη σελίδα ασφάλειας και ασφάλειας του Thatcham για να ελέγξουν εάν ένα αυτοκίνητο έχει ανώτερη, καλή, βασική, φτωχή ή απαράδεκτη βαθμολογία NVSA- Αν και το σύστημα ταξινόμησης ισχύει μόνο για τα μοντέλα που εισήχθησαν επειδή η αρχή του 2019.
Το Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετωπίζει επί του παρόντος μια επιδημία κλοπής αυτοκινήτων, με ασφαλιστικές πληρωμές για κλεμμένα αυτοκίνητα στο υψηλότερο επίπεδο, επειδή το 2012, μια μελέτη από γερμανούς μηχανικούς που βρίσκουν πρακτικά κάθε σύστημα χωρίς κλειδί μπορεί να πειραχτεί και η αστυνομία που καταγράφει κάτω από το ήμισυ όλων των κλεμμένων αυτοκινήτων όπως ανακτήθηκε. Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων άρχισαν πρόσφατα να αναπτύξουν διορθώσεις στο αίνιγμα χωρίς κλειδί, ωστόσο, με την Ford να εισάγει ένα νέο κλειδί που είναι απαραίτητο με έναν αισθητήρα κίνησης που θέτει το FOB να κοιμηθεί όταν δεν κινείται.
Σχολιάζοντας τις ειδήσεις, ο Mike Hawes, διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Παραγωγών και Εμπόρων της Εταιρείας, δήλωσε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία “παίρνει το έγκλημα αυτοκινήτων απίστευτα σοβαρά”, ενώ τα πιο πρόσφατα μοντέλα “διαθέτουν εξελιγμένους ακινητοποιητές, συσκευές παρακολούθησης και κρυπτογραφημένους βασικούς κωδικούς που αποφεύγουν την κλωνοποίηση. ” Ο Hawes ζήτησε επίσης από την κυβέρνηση να απαγορεύσει τα κιβώτια αναμετάδοσης που διευκολύνουν την κλοπή χωρίς κλειδί.

Έχετε πέσει ποτέ θύμα κλοπής αυτοκινήτων χωρίς κλειδί; Ενημερώστε μας τις εμπειρίες σας παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *