πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Νέο ηλεκτρικό FORD PUMA SUV για να εμφανιστεί το 2024

Νέο ηλεκτρικό FORD PUMA SUV για να εμφανιστεί το 2024

Μια νέα πλήρως ηλεκτρική έκδοση του προεξέχοντος Ford Puma SUV θα εμφανιστεί το 2024, ως μέρος του σχεδίου ηλεκτροκίνησης του μοντέλου E του Ford, το οποίο περιλαμβάνει δύο μεγαλύτερους EV Σχέδια SUV καθώς και τέσσερα νέα ηλεκτρικά φορτηγά.
Η αυτόματη αποκαλύψει ότι η PUMA EV θα μοιράζεται κάποια συνιστώσα με τις επικείμενες ηλεκτρικές εκδόσεις του μεταφορέα διαμετακόμισης καθώς και τα φορτηγά Torneo Carrier για να διατηρήσουν την τιμολόγηση προσιτή, καθώς και είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα Global-B του υπάρχοντος αυτοκινήτου στον πυρήνα του.

Νέο ηλεκτρικό διασταύρωση της Ford για την επίθεση της μάρκας Spearhead

Η Ford έχει ήδη κυκλοφορήσει μια εικόνα του Teaser της Puma EV, καθώς και τις ειδικές προεπισκόπηση καθιστούν το στυλ πλήρως. Η ηλεκτρική παραλλαγή δεν θα παρέχεται ένα δραστικό επαναλήλιο, διατηρώντας το σχήμα του Basic Carby Crossover σχήμα σώματος, τους προβολείς υψηλού επιπέδου καθώς και το κεκλιμένο πίσω άκρο. Θα υπάρχουν διάφορες ειδικές tweaks, όπως μια κλειστή μπροστινή μάσκα για την ενίσχυση της αποδοτικότητας του Aero, ένα νέο LED που τρέχει το στυλ Light, καθώς και ένα κάπως καθαρότερο κατώτερο μπροστινό προφυλακτήρα.
Διαφήμιση – σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η ηλεκτρική PUMA θα αναπτυχθεί μαζί με τα επερχόμενα ηλεκτρικά βιομηχανικά αυτοκίνητα της Ford στο εργοστάσιο Craiova της Ford στη Ρουμανία. Τα άλλα νέα ηλεκτρικά SUV της μάρκας – ένα μεσαίου μεγέθους σχεδιασμό καθώς και ένα σπορ Crossover – έχουν δημιουργηθεί στο εργοστάσιο της Κολωνίας της Ford, το οποίο μετατρέπεται σε εγκατάσταση παραγωγής EV χάρη σε επένδυση ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων λιρών. Σε αντίθεση με το PUMA, αυτά θα αγκαλιάσουν το Electric Design της Volkswagen ως μέρος μιας τεχνικής εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων.
Δεν υπάρχει καμία λέξη για το μέγεθος της μπαταρίας για την ηλεκτρική PUMA, ωστόσο αναμένουμε μια ποικιλία άνω των 200 μιλίων, επιτρέποντάς του να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της Crossover, όπως το Πνεύμα Kia EV και το PEUGEOT E-2008.
Το PUMA ήταν το όγδοο πολύ δημοφιλές όχημα της Ford στο Ηνωμένο Βασίλειο πέρυσι, γρήγορα εκλείνει το Fiesta, το οποίο εγκατέλειψε τα κορυφαία δέκα εντελώς. Το Vauxhall Corsa καταλήγει να είναι το πολύ δημοφιλές όχημα της Βρετανίας, ευχαριστώ εν μέρει στο ηλεκτρικό παράγωγο Corsa-E μπορεί να προσφέρει ford την ώθηση για να παράγει ένα ηλεκτρικό fiesta χρησιμοποιώντας την προσεκτικά σχετική μπαταρία του Puma EV, καθώς και την τεχνολογία κινητήρα.
Ωστόσο, ενώ η PUMA μπορεί να χρησιμοποιήσει μια προσαρμοσμένη έκδοση της πλατφόρμας Global-B που χρησιμοποιεί ηλεκτρικά εξαρτήματα VAN, αυτό μπορεί να μην είναι δυνατή με το χαμηλότερο, μικρότερο hatchback. Αντ ‘αυτού, μια ηλεκτρική fiesta μπορεί να αγκαλιάσει τη συμπαγή πλατφόρμα ηλεκτρικού van της Ford, η οποία θα ήταν μια προσιτή λύση.

Είναι επίσης πιθανό ότι η πινακίδα Fiesta μπορεί να συμμορφωθεί με το Mondeo καθώς και να πεθάνει εντελώς. Μιλώντας σε μια ηλεκτρική Fiesta, ο διευθυντής της Ford of Europe Stuart Rowley είπε: “Αυτό δεν θα είναι το τέλος του ταξιδιού. Θα προσφέρουμε μόνο ηλεκτρικά οχήματα ταξιδιωτών μέχρι το 2030. Κοιτάζουμε μπροστά στην καθιέρωση μελλοντικών σχεδίων. ”
Κάντε κλικ ακριβώς εδώ για να ελέγξετε την καταχώρισή μας των καλύτερων ηλεκτρικών SUV στην πώληση Best Now …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *