πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το παλιό Limo Cadillac του Donald Trump για πώληση για £ 50.000 στο Gloucestershire

Το παλιό Limo Cadillac του Donald Trump για πώληση για £ 50.000 στο Gloucestershire

Μια σπάνια, περιορισμένη έκδοση Cadillac Limousine που είναι προσαρμοσμένη για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump πωλείται σε αντιπροσωπεία στο Gloucester για ένα εντυπωσιακό ποσό των 50.000 £, έχει προκύψει .
Χτίστηκε το 1988, το «Cadillac Trump» ήταν αρχικά μέρος μιας προγραμματισμένης εκτέλεσης 50 αυτοκινήτων που φέρουν το όνομα του mogul, αλλά σε αυτό που φαίνεται να είναι αληθινό στυλ Trump, το «Donald» αγόρασε μόνο ένα και μόνο δύο μονάδες ολοκληρώθηκαν από το κατασκευαστής.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα κορυφαία 10 καλύτερα αυτοκίνητα ταινιών όλων των εποχών
Το αυτοκίνητο που παρέχεται εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει κυκλοφορήσει για λίγο, αλλά ανήκε πραγματικά στον ίδιο τον επιχειρηματία για μια περίοδο μετά την εξέλιξη της γραμμής παραγωγής. Η λιμουζίνα φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από ένα μέλος της οικογένειας – που πιστεύεται ότι ήταν ο μπαμπάς του – πριν φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1991.
7

Εξοπλισμένο με βενζινοκινητήρα 5,0 λίτρων και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το Limo Cadillac Trump έχει 45.000 μίλια στο χιλιομετρητή και φαίνεται να είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το εσωτερικό είναι τελειωμένο με λεπτό δέρμα και τριαντάφυλλα, ακόμη και αποτελείται από πολυτελείς προσθήκες, όπως ένα ντουλάπι ποτών, ένα τεμαχιστή χαρτιού και μια μηχανή φαξ. Είναι σχεδόν 30 ετών, τελικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *